Tigers Zomer Special Klauterwoud

  • Tigers Zomer Special Klauterwoud Geplaatst op: 11-08-2020

    Afgelopen zaterdag 01 augustus heeft de eerste editie van de Tigers Zomer Special plaatsgevonden in het Klauterwoud van de Broekpolder in Vlaardingen. Een groep van zo’n 20 enthousiaste kinderen tussen de 3 en 6 jaar hebben hierbij samen met hun ouders deelgenomen aan allerlei verschillende uitdagende sportieve activiteiten. Dit als alternatief voor de reguliere Tigerlessen, welke tijdens de zomervakantie tijdelijk stoppen.

    Als eerste werden de kinderen geschminkt als een echte tijger en moesten zij daarna proberen om zo goed mogelijk in balans te blijven bij het oversteken van de houten boomstammen, welke over het parcours verspreidt lagen. Hierna gingen de kinderen in een speurtocht op zoek naar Timmy de Tijger en zijn tijger familie, welke verdwaald waren geraakt in het bos. Vervolgens het altijd populaire spel, tijgerstaart tikkertje. Tevens werden de ouders in een spannende onderlinge wedstrijd touwtrekken, maar net verslagen door deze groep sterke Tigers. Ook het oversteken van het water over de boomstammen en met behulp van het vlot was een groot succes. Als laatste werd de uitkijktoren beklommen om daarna te dalen naar de speeltuin. Hier konden de laatste stempels op de stempelkaart gezet worden en werd deze ochtend afgesloten met wat eten en drinken en heel veel spelplezier.

    Zaterdag 15 augustus staat de volgende Tigers Zomer Special gepland. Dit maal zullen de Tigers een ochtend vol met allerlei leuke activiteiten hebben bij Avonturis in Maassluis.