Informatie over de lessen

Tigers 3-4 jarigen & 4-6 jarigen

Het Tigers programma is een op vechtsport gebaseerde unieke aanpak, waarbij peuters en kleuters op een speelse manier levensvaardigheden leren. Bewegen en plezier staat in de lessen voorop! Aan de hand van de belevenissen van Timmy en Tina de tijger, nemen de Tiger trainers de kleintjes mee op ontdekkingsreis. Klik hier voor meer informatie over de Tigers lessen.

Jeugd Thai-/Kickboksen

Spelenderwijs maken de kinderen kennis met het thai-/kickboksen. Met aandacht voor veiligheid en onder professionele begeleiding. Klik hier voor meer informatie over de jeugdlessen.

Aangepast Kickboksen

Kickboksen in een kleine groep met maximaal 8 leerlingen. Speciaal voor jongeren van 8 t/m 15 jaar die speciale begeleiding nodig hebben. Tijdens dit lesuur zijn naast de vaste trainer extra vrijwilligers aanwezig om 1 op 1 begeleiding aan te bieden indien nodig. Klik hier voor meer informatie.

Dames Thai-/Kickboksen

Gelukkig is de gedachte dat thai-/kickboksen alleen een sport voor mannen is al lang achterhaald. Fighting4All heeft inmiddels vijf lesuren voor alleen vrouwen op het programma staan! Klik hier voor meer informatie over de Ladies Only lessen.

Thai-/Kickboksen voor volwassenen

Kickboksen is een ideale manier om fit te worden en te blijven! Daarom worden de Thai-/Kickbokslessen niet alleen wedstrijdgericht aangeboden maar ook recreatief. Leerzame, leuke en intensieve trainingen. Klik hier voor meer informatie over de uren Thai-/Kickboksen voor volwassenen.

Bokszak Training – High Intensity – Kracht

Onze bokszaktrainingen zijn uitermate geschikt om te werken aan je conditie. Je werkt tijdens deze training in tweetallen en wisselt het maken van combinaties op de bokszak af met uitdagende krachtoefeningen. Hierdoor werk je niet alleen aan je conditie maar ook aan je krachtuithoudingsvermogen, snelkracht en flexibiliteit. Ook is er aandacht voor de juiste techniek op de bokszak en is er begeleiding bij het goed uitvoeren van de krachtoefeningen. Klik hier voor meer informatie over deze training.