Aangepast Kickboksen

Aangepast Kickboksen voor 8 t/m 15 jarigen

Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen moet kunnen deelnemen aan sport!

Wij hebben dan ook goed nieuws! Vanaf 20 november 2020 starten wij met een nieuw lesuur. Speciaal voor jongeren van 8 t/m 15 jaar uit Maassluis en omstreken, die extra begeleiding tijdens het sporten nodig hebben. Jongeren die (nog) niet met onze reguliere jeugduren kunnen meedoen.

Er is tijdens dit uur een vaste trainer aanwezig, Angelo Windster. Hiernaast is er hulp van verschillende vrijwilligers. Zo kan indien nodig 1 op 1 begeleiding worden aangeboden. Aan het lesuur Aangepast Kickboksen doen maximaal 8 leerlingen mee.

Aangepast Kickboksen zal iedere vrijdag worden aangeboden van 18.00 tot 19.00 uur. In de sportruimte van de Kardinaal Alfrinkschool.

Heb je interesse? Meld je dan via deze link aan voor een gratis proefles. Na het invullen van het formulier, kom je in onze proeflesplanner. Via de proeflesplanner kan je vervolgens op de gewenste datum een proefles aanvragen.

Inschrijven & Jeugd Fonds Sport

Heb je na je proefles interesse om lid te worden? Dan kan je je via de knop inschrijven, aanmelden voor een maand abonnement. De contributie is € 25,00 per maand voor 1 keer per week.

Hiernaast werken wij samen met het Jeugd Fonds Sport voor gezinnen met een minimum inkomen of met schulden. Voor sport geeft het Jeugd Fonds Sport een bijdrage tot maximaal € 225,00 per 12 maanden.

In Maassluis kan de bijdrage vanuit het Jeugd Fonds Sport o.a. worden aangevraagd via Stroomopwaarts 010-2465555.

In Vlaardingen kan de bijdrage o.a. worden aangevraagd via Stichting Vlaardingen in Beweging 010-4352534.

Sport- en Beweegcoach

Het lesuur Aangepast Kickboksen is opgestart in samenwerking met de sport- en beweegcoach van Maassluis/Vlaardingen/Schiedam. De beweegcoach Monica van Houwelingen is er voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke of zintuigelijke beperking, autisme of een chronische ziekte. De beweegcoach kijkt samen wat er nodig is om lekker sportief aan de slag te gaan.

Bekijk hier onze gezamenlijke flyer Aangepast Kickboksen: Aangepast Kickboksen November 2020