Beginnerscursus Kickboksen

Een nieuwe beginnerscursus zal starten op woensdag 24 januari in Maassluis op woensdagavond. Heb je interesse? De inschrijving is geopend! 

OVER DE BEGINNERSCURSUS:

Leer in 6 weken samen met andere “beginners” de basistechnieken van het kickboksen o.l.v. Angelo Windster en Danny Elbers. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom om aan de cursus deel te nemen. Ongeacht je ervaring, niveau of conditie.

De cursus bestaat uit 6 lessen, 6 weken achter elkaar. Iedere woensdagavond in Maassluis van 19.30-20.30uur, start 24 januari 2024.

Adresgegevens:
Sportzaal – De Kindertuin
Guido Gezelle straat 30, 3141 BH – Maassluis

Heb je direct de smaak te pakken en wil je vaker in de week meetrainen? Geen probleem, je mag namelijk ook met alle andere lessen op het lesrooster meedoen gedurende de cursusperiode!

De totale kosten van de cursus bedragen € 85,00. Wat krijg je hiervoor terug?
* 6 wekelijkse lessen speciaal voor beginners (startdatum: 24 januari 2024)
* de groep bestaat uit maximaal 20 deelnemers, zo krijg je veel persoonlijke aandacht.
* gedurende 6 weken mag je onbeperkt deelnemen aan ook de andere lessen op het rooster.
* gratis NIKKO kickboksbandages.
* betaal geen inschrijfgeld (t.w.v. € 10,00) als je na de cursus lid wordt.

Heb je nog geen eigen handschoenen / scheenbeschermers? Geen probleem. Tijdens de cursus stellen wij materialen ter beschikking.

Aanmelden voor de cursus verloopt via de knop inschrijven. Je kiest vervolgens voor het abonnement beginnerscursus € 75,00 (+€ 10,00 inschrijfgeld). De kosten komen totaal uit op € 85,00. De kosten worden omstreeks de aanvangsdatum van de cursus, via automatische incasso van je bankrekening afgeschreven. Het abonnement stopt automatisch na afloop van de cursus. Een paar dagen voor de start van de cursus ontvang je van ons een mailtje met aanvullende informatie.