Beginnerscursus Kickboksen

Inschrijving is geopend! In de tweede week van januari 2022 gaan onze populaire beginnerscursussen kickboksen weer van start gaan. Maandag 10 januari 2022 in Maassluis en op dinsdag 11 januari start er een cursus in Vlaardingen.  Aanmelden kan via de knop inschrijven. Kies voor het abonnement Beginnerscursus in Vlaardingen (startdatum 11 januari) of voor het abonnement Beginnerscursus Maassluis (startdatum 10 januari). Na afloop van de beginnerscursus stopt het abonnement automatisch.

BEGINNERSCURSUS

Leer in 6 weken samen met andere “beginners” de basistechnieken van het kickboksen o.l.v. Angelo Windster en Danny Elbers. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom om aan de cursus deel te nemen. Ongeacht je ervaring, niveau of conditie.

De cursus bestaat uit 6 lessen (6 weken achter elkaar) van 20.00 – 21.00 uur. Iedere maandagavond in Maassluis en iedere dinsdagavond in Vlaardingen.

Locatie Maassluis: sportruimte Kardinaal Alfrinkschool (dr. Jan Schoutenlaan 3)
Locatie Vlaardingen: gymzaal Kruidenpad (Kruidenpad 2)

Heb je direct de smaak te pakken en wil je vaker in de week meetrainen? Geen probleem, je mag namelijk ook met alle andere lessen op het lesrooster meedoen gedurende de cursusperiode!

De totale kosten van de cursus bedragen € 75,00. Wat krijg je hiervoor terug?
* 6 wekelijkse lessen speciaal voor beginners (start datum: maandag 10 januari in Maassluis, dinsdag 11 januari in Vlaardingen).
* de groep bestaat uit maximaal 20 deelnemers, zo krijg je veel persoonlijke aandacht.
* gedurende 6 weken mag je onbeperkt deelnemen aan ook de andere lessen op het rooster.
* gratis NIKKO kickboksbandages.
* betaal geen inschrijfgeld als je na de cursus lid wordt.

Heb je nog geen eigen handschoenen / scheenbeschermers? Geen probleem. Tijdens de cursus stellen wij materialen ter beschikking.

Aanmelden voor de cursus verloopt via de knop inschrijven. Je kiest vervolgens voor het abonnement beginnerscursus € 65,00 (+€ 10,00 inschrijfgeld). De kosten komen totaal uit op € 75,00. De kosten worden begin januari 2022 via een automatische incasso van je bankrekening afgeschreven. Het abonnement stopt automatisch na afloop van de cursus.