Jeugd Kickboksexamens december 2022

  • Jeugd Kickboksexamens december 2022 Geplaatst op: 09-01-2023

    Afgelopen zaterdag 03 december hebben zo’n 60 kinderen onder toeziend oog van vele trotse ouders en opa’s & oma’s deelgenomen aan de jeugdkickboksexamens in Maassluis. Twee keer per jaar worden de jeugd kickboksexamens afgenomen. Dit is voor de kinderen een mooie mijlpaal om naartoe te trainen en te laten zien welke ontwikkeling zij hebben doorgemaakt tijdens de kickbokslessen. De deelnemers waren deze middag onderverdeeld over 3 verschillende examengroepen. In de eerste groep namen kinderen van 6-8 jaar deel vanuit de Kids groepen. De kinderen van 9-12 jaar vanuit de Youngster groepen die voor de eerste of tweede keer deelnamen aan het examen, waren ingedeeld bij de tweede examengroep. In de laatste groep namen voornamelijk kinderen deel die opgingen voor de hogere gradaties.

    Tijdens de examens werden de nieuw aangeleerde kickbokstechnieken van de afgelopen periode in de praktijk gebracht. Tevens werden de jeugdleden getoetst op hun opgedane theoretische kennis. In totaal zijn 23 kinderen opgegaan voor de bronzen, zilveren en gouden medaille tijdens het Kids examen. 22 jeugdleden zijn opgegaan voor de witte of (half) bronzen gradatie en 17 jeugdleden zijn opgegaan voor de (half) zilveren en (half) gouden gradatie.

    Alle deelnemende jeugdleden hebben deze middag weer het beste uit zichzelf weten te halen en het examen met goed resultaat afgerond. Een prestatie om trots op te zijn!

    In het bijzonder willen wij Katie van der Toorn en Mika Spreen feliciteren met het afronden van de jeugdkickboksexamens en het behalen van de gouden gradatie!