Grote opkomst Open Avond Fighting4All

 • Grote opkomst Open Avond Fighting4All Geplaatst op: 15-10-2015

  Donderdag 15 oktober 2015 vond de jaarlijkse Open Avond van kickboksvereniging Fighting4All plaats. Over de gehele avond hebben vele geïnteresseerden de trainingslocatie in de gymzaal van Het Startpunt bezocht om eens een kickbokstraining bij te wonen. Waar in het verleden alleen de deur geopend werd voor de volwassen leden was het dit jaar ook de beurt aan de twee jeugdgroepen die actief zijn. Carry Wilmink van AV Waterweg was aanwezig om verslag te doen van de Open Avond in de vorm van een fotoreportage. Wij willen Carry hier nogmaals hartelijk voor bedanken!

  Jeugdlessen

  Deze avond waren er weer een aantal nieuwe kinderen die deel namen aan de jeugd kickbokslessen. Inmiddels begint de jeugdgroep voor kinderen van 6 t/m 8 jaar zich aardig te vormen met per les zo’n 15 tot 20 kinderen. In deze lessen waarbij vooral het plezier voorop staat, leren de kinderen al spelenderwijs kennis te maken met het kickboksen. Ook voor de groep kinderen in de leeftijd van 9 t/m 13 jaar waren een aantal nieuwe gezichten aanwezig. In deze groep gaat het er al iets serieuzer aan toe. De kinderen zijn zich inmiddels aan het voorbereiden op het eerste examen wat binnenkort gepland staat. Spannend!

  Volwassenen

  Het is altijd afwachten wat de opkomst is tijdens een Open Avond. Dit jaar was deze meer dan goed, een volledig gevulde zaal met 46 enthousiastelingen! In totaal 12 personen die voor de eerste keer mee trainde. Een geweldige opkomst wat in de geschiedenis van kickboksvereniging niet eerder voorgekomen is. De training deze avond bestond uit een gevarieerde warming-up met een mix van algemene kracht- en conditie oefeningen en specifieke kickbokstechnieken. Vervolgens werd er in tweetallen een aantal korte combinaties getraind, zowel aanvallend als verdedigend en ontwijkend. De avond werd afgesloten met een leuke variant op het sparren, waarbij het de bedoeling was om punten te scoren door het bovenlichaam van de partner aan te tikken. De spelvreugde was hierbij duidelijk zichtbaar!

  Ook geïnteresseerd om eens kickboksles te proberen? Je bent van harte welkom op één van onze reguliere trainingsavonden.