Fighting4All – Jeugd Kickboks Examens

 • Fighting4All – Jeugd Kickboks Examens Geplaatst op: 18-06-2018

  Afgelopen zaterdag 16 juni 2018 hebben de eerste jeugd kickboks examens voor dit jaar plaatsgevonden. Een zeer spannende middag voor de 42 Maassluise jeugdleden van Fighting4All. De kids die deelnamen aan het examen waren in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar.
   

  Tijdens de examens werd onder toeziend oog van vele ouders en familieleden, de aangeleerde kickbokstechniek in de praktijk gebracht. Tevens werden de jeugdleden getoetst op hun opgedane theoretische kennis. In totaal zijn 22 jeugdleden opgegaan voor de witte of (half) bronzen gradatie en 20 jeugdleden hebben meegedaan aan het examen voor de (half) zilveren of (half) gouden gradatie.

   

  Alle deelnemende jeugdleden hebben het examen met goed resultaat afgerond. Een prestatie om trots op te zijn! In het bijzonder willen wij Linne Stad, Alisha Schram en Loredana Costa feliciteren met het behalen van de gouden kickboks gradatie van Fighting4All!

   

  Fighting4All wil iedereen die aanwezig was deze middag, van harte bedanken voor hun komst en de geweldige support tijdens het examen. Voor een deel van onze jeugdleden is er zondag 24 juni nog een spannende dag gepland, met deelname aan een kickbokswedstrijd in Arnhem. Veel succes allemaal!