Demodag groot succes

  • Demodag groot succes Geplaatst op: 15-10-2022

    De demodag op zaterdag 15 oktober was een geweldig succes! 46 kinderen hadden zich opgegeven voor de onderlinge demonstratie wedstrijden. In totaal waren er deze middag 23 partijen, waarbij met de matchmaking zo veel mogelijk rekening gehouden was met leeftijd, gewicht en ervaring. Daarnaast stonden de meeste kinderen met iemand in de ring van een andere trainingslocatie, waardoor zij elkaar niet kenden. Voor veel kinderen was het tevens de eerste keer dat zij officieel in de ring stonden. Alles bij elkaar een ontzettend spannende ervaring!

    Tijdens deze demopartijtjes konden de kids laten zien wat zij de afgelopen periode hadden geleerd aan nieuwe ringvaardigheden en technieken. Het doel van deze dag is om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het deelnemen aan competitie en wedstrijden. Hierbij staat plezier in het deelnemen uiteraard voorop.

    Aan het einde van de partijen waren er altijd twee winnaars en kregen de kinderen een mooie medaille als aandenken aan deze dag. Wij zijn uiteraard ontzettend trots op al onze jeugdleden. Er is veel moed voor nodig om in de ring te stappen en dit is ook niet voor iedereen weggelegd. Bij deze willen wij nog twee jeugdleden extra in het zonnetje zetten, omdat zij deze dag echt boven zichzelf uit zijn gestegen en ons zeer positief verraste. Bij de jongens kreeg Jayden van Asten een mooie beker ter stimulering en bij de meiden Senna Dammes.