Dinsdag 14 oktober 2014 – Open Avond kickboksvereniging Fighting4All

 • Dinsdag 14 oktober 2014 – Open Avond kickboksvereniging Fighting4All Geplaatst op: 06-10-2014

  Heb jij altijd al eens willen kickboksen? Ben je sportief? Of wil je iets aan je conditie doen?

  Kickboksvereniging Fighting4All opent op dinsdag 14 oktober a.s. van 19.00uur tot 20.00uur haar deuren voor iedereen van jong tot oud! Tijdens de open avond is iedereen welkom om eens vrijblijvend een kickboksles mee te doen. De training zal beginnen met een warming-up, hierna zullen er verschillende stoot- en traptechnieken uit het kickboksen worden uitgelegd, om deze vervolgens met elkaar te oefenen. De docenten zullen na de les al je vragen over het kickboksen en over de vereniging proberen te beantwoorden. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op de open avond als je alleen wilt komen kijken. (Meedoen is uiteraard wel het leukst!)

  Naast het kickboksen verzorgt Fighting4All twee keer per week een hardlooptraining. Deze trainingen worden gegeven op woensdagavond en zondagmiddag. Er wordt gestart vanaf de reguliere trainingslocatie “Het Startpunt” en is toegankelijk voor iedereen ongeacht zijn of haar conditie. Hardlopen is een perfecte aanvulling voor het kickboksen. Bij het hardlopen wordt namelijk de hart- longfunctie optimaal getraind. Dit draagt er aan bij dat ook de benodigde conditie voor het kickboksen zal toenemen. Vooral de variatie in afstand, snelheid en ondergrond zorgen voor een leuke afwisseling in de training. Tevens dient deze zogenoemde intervaltraining voor het beste resultaat bij een kickbokswedstrijd.

  Naast het kickboksen en hardlopen, bieden wij voor onze leden jaarlijks een aantal leerzame, sportieve en gezellige activiteiten aan. Denk hierbij onder andere aan: AED / reanimatie cursus i.s.m. EHBO Maassluis, survival training, in juli seizoen afsluiting met een barbecue en een altijd gezellige eindejaar feestavond.

  Nieuwsgierig geworden naar onze vereniging?
  Dan ben je van harte welkom op onze “Open Avond” dinsdag 14 oktober aanstaande.