Tiger Examens “Omgaan met Vreemden”

  • Tiger Examens “Omgaan met Vreemden” Geplaatst op: 12-10-2019

    Afgelopen zaterdag 12 oktober heeft het Tiger examen plaatsgevonden voor de groep met kinderen van 4 t/m 6 jaar. Onder toeziend oog van vele ouders en opa’s & oma’s werd het thema “Omgaan met vreemden” afgesloten. Binnen deze afsluitende les konden de kinderen demonstreren wat zij de afgelopen periode hadden geleerd. De kinderen werden hierbij getoetst op hun opgedane theoretische kennis als hun skills in de praktijk. Daarnaast hadden de kinderen de afgelopen weken flink geoefend hoe zij een echte kickbokscombinatie bij de meesters en de juf op de handpads konden uitvoeren.

    Binnen het Tiger programma maken de kinderen aan de hand van Timmy & Tina de Tijger spelenderwijs kennis met verschillende thema’s zoals samenwerken, omgaan met noodsituaties, gezonde voeding, omgang met vreemden en sociale normen. Elk thema wordt aan het einde van een 12 weken durende lessenreeks afgesloten met een ”officieel” mini-examen.

    Alle deelnemende Tigers hebben het examen met goed resultaat afgerond. Een prestatie om trots op te zijn! Fighting4All wil iedereen die deze ochtend aanwezig was, van harte bedanken voor hun komst en de geweldige support tijdens het examen.

    Ook benieuwd naar de inhoud van de Tiger lessen voor uw zoon of dochter? Jullie zijn van harte welkom om eens kennis te maken tijdens een gratis proefles! www.fighting4all.nl/tigers