Start Tigers lessen 2-3 jarigen & 4-6 jarigen

 • Start Tigers lessen 2-3 jarigen & 4-6 jarigen Geplaatst op: 16-01-2018

  Het Tigers programma is een op vechtsport gebaseerde unieke aanpak, waarbij peuters en kleuters op een speelse manier levensvaardigheden leren. Bewegen en plezier in de lessen staat voorop! Aan de hand van de belevenissen van Timmy en Tina de tijgers neemt de Tigers trainer de kleintjes mee op ontdekkingsreis.

  Hoe ziet een les eruit?

  De Tigers lessen zijn wekelijks en duren 45 minuten. De lessen zijn opgebouwd rondom de avonturen van Timmy en Tina de tijgers. Aan de hand van Timmy wordt er gesport/gespeeld en worden verschillende levensvaardigheden geoefend.

  De volgende thema's komen aanbod: Gezondheid & Fitness / Noodgevallen / Omgaan met Pesten / Omgaan met Vreemden / Samenwerken & Leiderschap / Wereldwijde Bewustwording. De kinderen werken met een leuk werkboekje. Na afloop van de les krijgen de kinderen opdrachten mee naar huis die ze samen met hun ouders uitvoeren. 

  Voor wie & wanneer?

  Dinsdag middag 4 t/m 6 jarigen            16.00 – 16.45 uur          Gymzaal in Het Startpunt
  Zaterdag ochtend 2 t/m 3 jarigen          10.00 – 10.45 uur          Gymzaal in Het Startpunt
  Zaterdag ochtend 4 t/m 6 jarigen          10.45 – 11.30 uur          Gymzaal in Het Startpunt

  De lessen starten februari 2018, zodra er minimaal 6 aanmeldingen per groep zijn. Ouder(s) zijn bij de lessen aanwezig en assisteren bij bepaalde oefeningen. Bij de Mini Tigers doen de ouder(s) gezellig mee!

  Kosten

  De eerste 4 lessen zijn gratis! Hierna is de contributie € 20,00 per maand voor één les per week. De contributie is inclusief de kosten voor 4 examens per jaar. Iedereen kan aan de Tigers lessen deelnemen. Ouders met een kleine beurs kunnen een aanvraag indienen bij het Jeugdsportfonds. Er is dan een vergoeding beschikbaar van € 225 per kind. Er zijn dan geen bijkomende kosten voor het Tigerspak & het werkboek.

  Meer informatie?

  De Tigers lessen worden aangeboden door Fighting4All in Maassluis in samenwerking met het centrum voor jeugd en gezin, dietistenpraktijk Marjolein de Nie, Wijzer in opvang en onderwijs, Welzijn E25, Gemeente Maassluis en Huisartsenpraktijk – Het Anker. Voor vragen of verdere informatie kan er contact opgenomen worden door invulling van het contactformulier. Direct aanmelden voor de gratis proeflessen klik hier.