Open avond Kickboksvereniging Fighting4All 25 september 2012

 • Open avond Kickboksvereniging Fighting4All 25 september 2012 Geplaatst op: 25-09-2012

  Heb jij altijd al eens willen kickboksen? Ben je sportief? Of wil je iets aan je conditie doen? Ben je minimaal 14 jaar oud? Bezoek dan onze open avond op 25 september!

  Kickboksvereniging Fighting4All opent op 25 september a.s. van 18.30 tot 20.00 uur haar deuren voor jong en oud! Tijdens de open avond is iedereen welkom om met ons een avond mee te trainen. De training zal beginnen met een warming-up, hierna zullen er verschillende stoot- en traptechnieken uit het kickboksen worden uitgelegd en worden geoefend. De docenten zullen hierna al je vragen over het kickboksen en over de vereniging proberen te beantwoorden. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op de open avond als je alleen wilt komen kijken.

  Tegenwoordig verzorgt Fighting4All eenmaal per week op woensdagavond een hardlooptraining. De training begint op 19:00 uur en duurt tot ongeveer 20:15 uur. Er wordt gestart vanaf “Het Startpunt” en is toegankelijk voor iedereen ongeacht de conditie. Hardlopen is een perfecte aanvulling voor het kickboksen. Bij het hardlopen wordt namelijk de hart- longfunctie optimaal getraind. Dit draagt eraan bij dat ook de benodigde conditie voor het kickboksen zal toenemen. Met name de variatie in afstand, snelheid en ondergrond zorgen voor een leuke afwisseling in de training. Tevens dient deze zogenoemde intervaltraining voor het beste resultaat bij een kickbokswedstrijd.

  Nieuwsgierig geworden naar onze vereniging? 
  Dan ben je van harte welkom op 25 september bij 'Het Startpunt', Vincent van Goghlaan 2A, 3141 KS Maassluis.