Open avond 17 september 2013

 • Open avond 17 september 2013 Geplaatst op: 10-09-2013

  Heb jij altijd al eens willen kickboksen? Ben je sportief? Of wil je iets aan je conditie doen? Ben je minimaal 14 jaar oud?

  Kickboksvereniging Fighting4All opent op 17 september a.s. van 18.30 tot 20.00 uur haar deuren voor jong en oud! Tijdens de open avond is iedereen welkom om met ons een avond mee te trainen. De training zal beginnen met een warming-up, hierna zullen er verschillende stoot- en traptechnieken uit het kickboksen worden uitgelegd en worden geoefend. De docenten zullen hierna al je vragen over het kickboksen en over de vereniging proberen te beantwoorden. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op de open avond als je alleen wilt komen kijken.

  Naast het kickboksen verzorgt Fighting4All twee keer per week een hardlooptraining. Op woensdagavond en op zondagavond. De training begint om 18:30 uur en duurt tot ongeveer 19:30 uur. Er wordt gestart vanaf “Het Startpunt” en is toegankelijk voor iedereen ongeacht de conditie. Hardlopen is een perfecte aanvulling voor het kickboksen. Bij het hardlopen wordt namelijk de hart- longfunctie optimaal getraind. Dit draagt eraan bij dat ook de benodigde conditie voor het kickboksen zal toenemen. Met name de variatie in afstand, snelheid en ondergrond zorgen voor een leuke afwisseling in de training. Tevens dient deze zogenoemde intervaltraining voor het beste resultaat bij een kickbokswedstrijd.

  Nieuwsgierig geworden naar onze vereniging? 
  Dan ben je van harte welkom op 17 september!