Nieuws Maart 2013

 • Nieuws Maart 2013 Geplaatst op: 19-03-2013

  Maatschappelijk Verantwoord Verenigen (MVV)

  Afgelopen januari hebben wij een oproep gedaan voor het MVV traject. Hierop hebben we veel leuke reacties ontvangen en inmiddels hebben we een volwaardig MVV team kunnen samenstellen. Wij willen jullie alvast bedanken voor jullie inzet! Op korte termijn zal de eerste MVV bijeenkomst plaats gaan vinden. Tijdens deze bijeenkomst zullen we gaan brainstormen, waar willen we met Fighting4All over 10 jaar staan? Wat willen we bereiken? Hoe gaan we dit bereiken? Hoe kunnen we maatschappelijk verantwoord bezig zijn en nog meer mensen in Maassluis en omgeving laten sporten? Dit zijn zomaar een paar vragen waar we ons met het MVV team aankomende tijd mee bezig gaan houden. Tijdens het traject zullen we jullie goed op de hoogte houden!

  5- Jarig bestaan van de vereniging Fighting4All!

  Maart 2008 is Fighting4All officieel opgericht als vereniging, dit is inmiddels alweer 5 jaar geleden. Hier kunnen we erg trots op zijn! Ons 5-jarig bestaan willen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Meer informatie volgt daarom nog…..
   
  Strand training in samenwerking met Atletiekvereniging AV Fortuna

  Aankomende zondag (17 maart) om 10:00 uur zal de tweede strand training van het jaar in het duingebied van Hoek van Holland plaats vinden. De nadruk zal hierbij liggen op een stukje "kracht & snelheid". De training wordt afgewerkt in kleine groepjes die onderling de strijd met elkaar aan zullen gaan. Dit zorgt voor een leuke afwisselende training die je conditie met name voor het kickboksen enorm zal verbeteren. De opkomst van de vorige strand training in februari was helaas een stuk lager dan verwacht… deze keer hopen wij dan ook op een grote opkomst!

  Voor degene die mee willen, we vertrekken om 09:30 uur vanaf "Het Startpunt" richting Hoek van Holland en zullen daar dan iets voor 10:00 uur aanwezig zijn. De training wordt afgewerkt in samenwerking met een trainer en aantal atleten van AV Fortuna en duurt ongeveer anderhalf uur. Na de strandtraining zullen met z'n alle even gezellig iets met elkaar gaan drinken in strandpaviljoen "De Oase".

  Circuittraining (kracht) op zondagochtend

  Klaar voor een echte uitdaging? Kom naar de circuit trainingen op zondag ochtend! Een goede aanvulling op de kickbokstrainingen!

  Als aanvulling op de thai- kickbokstrainingen willen we 1 keer per maand op zondagochtend gaan trainen. Deze trainingen zullen plaats vinden op de volgende data:

  – 24 maart;
  – 21 april (Nationale Sportweek)
  – 26 mei;
  – 23 juni.
   
  Tijd: 10.00 uur tot 11.00 uur
  Locatie: Het Startpunt

  Tijdens deze circuit training zal er worden gewerkt met verschillende materialen zoals de nieuw aangekochte Kettlebells. De circuit training zal de nadruk leggen op kracht en uithoudingsvermogen. Hiernaast zullen wij afhankelijk van jullie wensen de mogelijkheid bieden om een gedeelte van de les vrij te trainen bijvoorbeeld op de pads of op de bokszakken. Leef je uit!
   
  Nationale Sportweek

  In de week van 20 tot 27 april doet Fighting4All ook dit jaar weer mee aan de Nationale Sportweek. Tijdens deze week zullen onze sport activiteiten extra worden gepromoot. Zo kan iedereen tijdens deze week een proefles nemen, zullen we een speciale hardloop training verzorgen op woensdag en op zondag kan iedereen deelnemen aan de circuit training. Iedereen is tijdens de Nationale Sportweek welkom om kennis te maken met onze sport.