Jeugd Kickboksexamens zaterdag 11 juni 2016

  • Jeugd Kickboksexamens zaterdag 11 juni 2016 Geplaatst op: 17-06-2016

    Zaterdag 11 juni stonden de Fighting4All Jeugd Kickboksexamens gepland voor de jeugdgroep van 9 t/m 13 jaar. Dit jaar deden voor het eerst naast leerlingen uit Maassluis, ook leerlingen uit De Lier mee met het examen.

    Tijdens het examen werden onder toeziend oog van vele ouders en familieleden, de aangeleerde kickbokstechnieken in de praktijk gebracht. Tevens werden de jeugdleden getoetst op hun opgedane theoretische kickbokskennis.

    Voor het zilveren examen telden de leerlingen tot 10 in het Japans, verzorgden zelf de warming-up oefeningen en beantwoorden o.a. vragen over trainen / trainingsleer en gezonde voeding.

    In totaal gingen 7 leerlingen op voor het behalen van de witte gradatie, 22 leerlingen voor het behalen van de bronzen handschoen en 18 leerlingen voor de (half) zilveren handschoen.

    Alle 47 deelnemende jeugdleden zijn uiteindelijk geslaagd voor het examen. Een prestatie om trots op te zijn!

    Fighting4All wil iedereen die aanwezig was deze middag van harte bedanken voor hun komst en de geweldige support tijdens het examen. Nu lekker genieten van deze prestatie en dan op naar de volgende examens!