Jeugdkamp Fighting4All 2021

  • Jeugdkamp Fighting4All 2021 Geplaatst op: 08-06-2021

    Fighting4All jeugdkamp zeer geslaagd

    Wauw! Was dat weer genieten tijdens het Fighting4All Jeugdkamp 2021. Na het uitgestelde jeugdkamp in 2020 was het dit jaar gelukkig wel weer mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten van het Samuel Naardenhuis in Oostvoorne. Op vrijdagmiddag werden zo’n 30 dol enthousiaste kinderen door hun ouders afgezet en werden de laatste stevige knuffels uitgedeeld.

    Na dit afscheid werden de slaapplekken ingericht en de voorbereidingen getroffen voor het avondeten. Direct na de maaltijd was het tijd voor een foute bingo met de meest absurde prijzen. Toen het schemerig begon te worden werden de zaklampen erbij gehaald voor een nachtelijk potje levend stratego. Na dit laatste spel naar bed, om vervolgens een hele nacht te spoken en vooral maar niet te slapen.

    Zaterdag overdag stond er een speurtocht met kickboksopdrachten op de planning door het oude centrum van Brielle. Wat is het toch leuk om door al die oude straatjes te struinen. Zaterdagavond is inmiddels standaard de casino avond waarbij verschillende strategieën werden toegepast om als uiteindelijke winnaar te worden uitgeroepen. Daarna met z’n allen marshmallows roosteren bij het traditionele kampvuur.

    Het kamp werd op zondag afgesloten met een pyjama bootcamp en een gezamenlijke duik in het koude water van het Brielse Meer. Daarna met z’n allen de tassen alweer inpakken en de grote schoonmaak. Begin van de middag werden de kinderen weer opgehaald door hun ouders en konden zij naar huis om de gemiste uurtjes slaap in te halen. Wij kijken met veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend. De reservering voor volgend jaar is alweer gemaakt!