Geslaagde "Open Avond" Fighting4All

  • Geslaagde "Open Avond" Fighting4All Geplaatst op: 24-09-2013

    Vorige week dinsdag 16 september werd bij kickboksvereniging Fighting4All weer de jaarlijks terugkerende open avond gehouden. Ook dit jaar opende Fighting4All haar deuren voor belangstellende van jong tot oud om eens een training bij te wonen. Hierbij kon door de geïnteresseerde actief aan de les worden deelgenomen of was er de mogelijkheid om de training eens met eigen ogen vanaf de kant te aanschouwen.

    De opkomst van het aantal belangstellende was ondanks het mindere weer van die avond zeer goed. In de les werd door alle deelnemers prima meegedaan, met als resultaat een behoorlijk pittige training waar met name aandacht voor het conditionele en technische aspect van het kickboksen centraal stond.

    Na een uitgebreide warming-up, gevolgd door het rekken & strekken van het gehele lichaam werd overgegaan naar het technische gedeelte van de les. Alle facetten van het kickboksen kwamen hierbij aan bod, denk hier aan het oefenen van de vele verschillende technieken, met name ook uitgevoerd trainend in tweetallen met elkaar. Maar denk ook aan het technisch combineren op de boks zak en uiteraard het oefenen van de trappen en knieën op de kussens.

    Aan het eind van de training was iedereen moe maar voldaan, maar overheerste met name het grote enthousiasme over de gevolgde les. Bij deze willen we dan ook alle mensen die de open avond bezocht hebben bedanken, en hopen jullie graag nog eens te zien tijdens één van onze reguliere lessen.