Fighting4All – Tiger Examens

  • Fighting4All – Tiger Examens Geplaatst op: 25-06-2018

    Afgelopen zaterdag 23 juni 2018 hebben voor de aller eerste keer de examens voor Fighting4All Tigers plaatsgevonden.

    Begin dit jaar is Fighting4All in Maassluis gestart met het aanbieden van Tiger lessen voor kinderen van 2 t/m 6 jaar, dit in samenwerking met verschillende zorgpartners uit Maassluis. Binnen het Tiger programma maken de kinderen aan de hand van Timmy de Tijger spelenderwijs kennis met verschillende thema’s zoals samenwerken, omgaan met noodsituaties, gezonde voeding en sociale normen. Elk thema wordt aan het einde van een 12 weken durende lessenreeks afgesloten met een ”officieel” mini-examen. Uiteraard was dit super spannend voor de 10 jonge deelnemers om dit op deze manier te mogen doen.

    Tijdens het examen werden onder toeziend oog van ouders en familieleden, de nieuw aangeleerde vaardigheden van het thema samenwerken in de praktijk gebracht. Alle deelnemende Tigers hebben het examen met goed resultaat afgerond. Een prestatie om trots op te zijn! Fighting4All wil iedereen die deze ochtend aanwezig was, van harte bedanken voor hun komst en de geweldige support tijdens het examen.

    Ook benieuwd naar de inhoud van de Tiger lessen voor uw zoon of dochter? Jullie zijn van harte welkom om eens kennis te maken tijdens de gratis proeflessen! www.fighting4all.nl/tigers