Demodag 2019

  • Demodag 2019 Geplaatst op: 23-10-2019

    Het laatste weekend voor de herfstvakantie stond de tweede editie van de Fighting4All demodag gepland. Er hadden zich 30 kinderen uit Maassluis en Vlaardingen opgeven voor deze dag, wat resulteerde in 15 onderlinge demonstratie wedstrijden. Het doel van deze demodag is om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het deelnemen aan wedstrijden. In de onderlinge wedstrijdjes van 3 x 1 minuut, konden de kinderen laten zien wat zij de afgelopen periode hadden geleerd tijdens de trainingen.

    Deze editie was extra speciaal, omdat de kinderen zoveel mogelijk gematched waren tegen iemand van een andere trainingslocatie (Maassluis vs Vlaardingen). Dit zorgde ervoor dat de demodag nog ietsje spannender was dan de eerste editie.

    In de wedstrijdjes ging het er zeer vriendschappelijk aan toe. De wedstrijdjes stonden dan ook onder leiding van twee goede scheidsrechters vanuit de club, welke ervoor zorgde dat er goed rekening met elkaar gehouden werd en het er niet te hard aan toe ging. Wij hebben tijdens deze dag veel stralende en trotse gezichten gezien van zowel de deelnemers als hun ouders en familieleden. De wedstrijdjes kenden na afloop allemaal twee winnaars. Tevens mochten de kinderen een mooie medaille in ontvangst nemen.

    Er waren ook dit maal weer twee extra prijzen te verdienen. Deze prijzen worden ook wel de stijlprijzen of aanmoedigingsprijzen genoemd. Deze twee bekers worden na overleg met alle aanwezige trainers gegeven aan de kinderen die de mooiste technieken in hun demonstratie wedstrijd konden laten zien. Dit maal gingen de prijzen naar Jay Asiedu (Fighting4All Vlaardingen) & Demi Roodbol (Fighting4All Maassluis). Wij willen beide nogmaals van harte feliciteren met behalen van dit resultaat.

    Ook de andere kinderen hebben ontzettend goed hun beste gedaan en mogen erg trots zijn op hun prestatie! Nu lekker genieten van een weekje vakantie en daarna hard trainen voor de jeugd kickboksexamens in december.