BEGINNERSCURSUS

 • BEGINNERSCURSUS Geplaatst op: 19-06-2024

  Een nieuwe beginnerscursus zal 11 september 2024 starten in Maassluis op woensdagavond. Heb je interesse? De inschrijving is open! Schrijf je je nu al in voor de beginnerscursus? Dan ben je in de maanden juli & augustus al welkom om gratis mee te trainen met alle lessen op ons rooster! Je hoeft dan niet te wachten tot september om alvast met ons kennis te maken en gezellig mee te trainen! 

  OVER DE BEGINNERSCURSUS:

  Leer in 6 weken samen met andere “beginners” de basistechnieken van het kickboksen o.l.v. Angelo Windster. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom om aan de cursus deel te nemen. Ongeacht je ervaring, niveau of conditie.

  De cursus bestaat uit 6 lessen, 6 weken achter elkaar. Iedere woensdagavond in Maassluis van 19.30 – 20.30 uur, start 11 september 2024. 

  Adresgegevens:
  Sportzaal – De Kindertuin
  Guido Gezelle straat 30, 3141 BH – Maassluis

  Heb je direct de smaak te pakken en wil je vaker in de week meetrainen? Geen probleem, je mag namelijk ook met alle andere lessen op het lesrooster meedoen gedurende de cursusperiode!

  De totale kosten van de cursus bedragen € 99,00. Wat krijg je hiervoor terug?
  * 6 wekelijkse lessen speciaal voor beginners (startdatum: 11 september 2024)
  * de groep bestaat uit maximaal 20 deelnemers, zo krijg je veel persoonlijke aandacht.
  * gedurende 6 weken mag je onbeperkt deelnemen aan ook de andere lessen op het rooster.
  * gratis NIKKO kickboksbandages.
  * betaal geen inschrijfgeld (t.w.v. € 10,00) als je na de cursus lid wordt.

  Zomeractie: juli / augustus / september ben je al welkom om mee te trainen! Zonder extra kosten. 

  Heb je nog geen eigen handschoenen / scheenbeschermers? Geen probleem. Tijdens de cursus stellen wij materialen ter beschikking.

  Aanmelden voor de cursus verloopt via de knop inschrijven. Je kiest vervolgens voor het abonnement beginnerscursus € 89,00 (+€ 10,00 inschrijfgeld). De kosten komen totaal uit op € 99,00. De kosten worden binnen een maand na inschrijving, via automatische incasso omstreeks de 27ste van de maand van je bankrekening afgeschreven. Het abonnement stopt automatisch na afloop van de cursus. Een paar dagen voor de start van de cursus ontvang je van ons een mailtje met aanvullende informatie.