Kickboksgala’s 12 & 19 maart

  • Kickboksgala’s 12 & 19 maart Geplaatst op: 19-03-2017

    Op 12 maart hebben 5 jeugdvechters meegedaan aan het Kickboksgala van Sportschool Jellema in Houten. Een spannende dag, waarbij de jeugdvechters weer veel ervaring hebben opgedaan. 

    Een week later op zondag 19 maart heeft Fighting4All met 10 jeugdleden deelgenomen aan het Jeugd demo kickboksgala van Kooistee in Hellevoetsluis. Bij een demo kickboksgala kunnen de jeugdvechters met volledige bescherming hun geleerde technieken demonstreren. Een demo kickbokswedstrijd kent twee rondes van 1 minuut en er zijn altijd twee winnaars. Demo kickbokspartijen zijn dan ook een mooie eerste stap om wedstrijd ervaring op te doen. De jeugdleden van Fighting4All zaten vol energie en konden niet wachten om de ring in te stappen. Er waren vele toeschouwers en troste familieleden aanwezig. Hoewel kickboksen een individuele sport is, vormden de Fighting4All jeugdleden een bijzonder hecht team. Ze hebben elkaar ondersteund en enthousiast aangemoedigd.

    De kickbokswedstrijden met Fighting4All jeugdleden zijn allemaal zeer goed verlopen. De jeugdvechters hebben de getrainde technieken toe kunnen passen en bleken over de juiste “Fightingspirit” te beschikken. Een prestatie om trots op te zijn. De jeugdleden zijn een mooie ervaring rijker en zijn super gemotiveerd om te door te trainen voor een volgende wedstrijd.