Jeugdkickboksgala’s 23 & 24 september

  • Jeugdkickboksgala’s 23 & 24 september Geplaatst op: 24-09-2017

    Al kort na de zomervakantie stonden 23 & 24 september alweer de eerste kickbokswedstrijden op de planning. Zaterdag 23 september & zondag 24 september heeft Fighting4All met haar jeugdleden deelgenomen aan het Fight Weekend van Team Kooistee in Hellevoetsluis. 

    Zaterdag 23 september hebben Tyren Klink en Ploy Poljaroen deelgenomen aan het officiele jeugdkickboksgala van Team Kooistee. Zowel Tyren als Ploy hebben een top prestatie geleverd in de ring. De partij van Tyren was onbeslist en Ploy heeft zeer overtuigend gewonnen. 

    Zondag 24 september hebben 11 jeugdleden van Fighting4All meegedaan aan het demo jeugdkickboksgala. Voor 4 van deze 11 jeugdleden (tussen de 9 – 15 jaar) was het de eerste keer om deel te nemen aan een kickbokswedstrijd. Het was dan ook een erg spannende dag! Bij een demo kickboksgala kunnen de jeugdvechters met volledige bescherming hun geleerde technieken demonstreren. Een demo kickbokswedstrijd kent twee rondes van 1 minuut en er zijn altijd twee winnaars. Demo kickbokspartijen zijn dan ook een mooie eerste stap om wedstrijd ervaring op te doen. De jeugdleden van Fighting4All zaten vol energie en konden niet wachten om de ring in te stappen. De 11 kickbokswedstrijden met Fighting4All jeugdleden zijn allemaal zeer goed verlopen. De jeugdvechters hebben de getrainde technieken toe kunnen passen en bleken over de juiste “Fightingspirit” te beschikken. Een prestatie om trots op te zijn. De jeugdleden zijn een mooie ervaring rijker en zijn super gemotiveerd om te door te trainen voor een volgende wedstrijd.