Bootcamp training in Hoek van Holland

  • Bootcamp training in Hoek van Holland Geplaatst op: 28-03-2016

    Afgelopen zondag 1ste paasdag vertrok een grote groep enthousiastelingen naar Hoek van Holland voor de tweede bootcamp training van dit jaar. De training werd georganiseerd door kickboksclub Fighting4All in en rond het duingebied. Deze bootcamp trainingen zijn een leuke en goede aanvulling op de reguliere kickbokstrainingen, waarbij conditie, kracht, uithoudingsvermogen en het doorzettingsvermogen getraind worden. Het motto tijdens deze trainingen is: Giving up is not an option!

    Onder zeer windige omstandigheden startte de training met een korte warming-up, om vervolgens een leuk parcours af te lopen met verschillende hindernissen, opdrachten en oefeningen die als team uitgevoerd dienden te worden. Alle spiergroepen kwamen hierbij flink aan bod. Na een dik uur afzien was iedereen behoorlijk moe maar voldaan. De training werd afgesloten met een welverdiende bak warme chocolade melk bij strandpaviljoen De Oase!

    Nu de lente officieel van start is gegaan en we hopelijk weer een hoop mooie zonnige dagen tegemoet mogen gaan, zal de interval van de bootcamp trainingen verhoogt worden naar twee keer per maand. Blijf op hoogte van onze bootcamp trainingen via www.facebook.com/Fighting4All.